Kapusta włoska kiszona - niesamowicie szybka w obróbce i bardzo delikatna dla żołądka. Znakomita do pierogów, bigosu czy do kapuśniaku. To trzeci rodzaj kapusty, który kiszę w domu. Biała, wiadomo - nie trzeba jej nawet reklamować. Ja jednak nie mogę jej jeść. Potem była czerwona. Ma swój urok, jednak pierogi z grzybami i czerwoną kapustą czy też bigos, to nie są dania, które będę powtarzać w kuchni. I wreszcie włoska - cudowna w smaku, szybko się kisi i jest bardzo łaskawa dla układu pokarmowego 😁😁😁 Dania z jej udziałem wychodzą idealne😋 Zapraszam serdecznie na blog po przepis na kapustę włoską kiszoną😊

#fitjedzenie #wiemcojem #sol #cook_good #yummylicious #kiszone #fermentowane #kapustawloska #kapustakiszona #blogkulinarny #marchewka #kiszonki #cookit #kulinarnie_com_pl #zdrowejedzenie #mniammniam #daniednia #thebestfood #food_instalove #fotografiakulinarna #styleonmytable #domowekiszonki #sokzkiszonejkapusty #storyofmytable #zrobtosam #kapusta #prostyprzepis #warzywa #blogerkulinarny #foodfluffer

Sat, 26 Jan 2019, 17:58

Comments

Sign in to add a comment.

Options
Share

Stats

Instablog

kulinarnie_com_pl

Culinary

Blog kulinarny dla wszystkich :)

Instablog

The content of the site is protected by Polish and international copyright laws.
All rights to the content of the Site are reserved to their authors.
Using the Website means acceptance of regulations and rivacy policy.

Made in Poland

Copyright © 2020 promujbloga.pl
All rights reserved.